جلو نوروزی ورزشگاه پرسپولیس هادی نوروزی

جلو: نوروزی ورزشگاه پرسپولیس هادی نوروزی هانی نوروزی برگزاری مراسم علی اکبر طاهری اخبار ورزشی و نتیجه های مسابقات

گت بلاگز اخبار پزشکی آرتروز با رژیم غذایی پرچرب ارتباط دارد

یک مطالعه تازه در نوع خود نشان می دهد بین مصرف چربی های حیوانی و زیاد کردن خطر مبتلا شدن به آرتروز ارتباط وجود دارد.

آرتروز با رژیم غذایی پرچرب ارتباط دارد

آرتروز با رژیم غذایی پرچرب ارتباط دارد

عبارات مهم : آرتروز

یک مطالعه تازه در نوع خود نشان می دهد بین مصرف چربی های حیوانی و زیاد کردن خطر مبتلا شدن به آرتروز ارتباط وجود دارد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی مدیکال نیوز تودی، آرتروز مرسوم ترین نوع التهاب مفصل یا آرتریت است که میلیون ها نفر را در سراسر دنیا تحت تاثیر قرار می دهد، از جمله برآورد می شود که تنها در آمریکا حدود 30 میلیون نفر به این بیماری مبتلا هستند.

آرتروز با رژیم غذایی پرچرب ارتباط دارد

این بیماری با ساییدگی تدریجی غضروف بین مفاصل مشخص می شود؛ با تحلیل غضروف، مفصل ها متورم، سفت و دردناک می شوند و با گذشت وقت این اوضاع وخیم ترمی شود.

بیماری آرتروز می تواند هر مفصلی را در هر قسمت بدن درگیر کند، ولی زیاد در ناحیه زانو، لگن، دست و ستون فقرات مشاهده می شود.

برخی از عوامل خطرآفرین در ارتباط با آرتروز آشنا شده است اند؛ جهت مثال این بیماری معمولا بزرگسالان و زنان را زیاد تحت تاثیر قرار می دهد و زنان زیاد از مردان احتمال دارد در معرض خطر مبتلا شدن به آن باشند.

یک مطالعه تازه در نوع خود نشان می دهد بین مصرف چربی های حیوانی و زیاد کردن خطر مبتلا شدن به آرتروز ارتباط وجود دارد.

آسیب های مفصلی و بدشکلی های استخوانی نیز احتمال مبتلا شدن به بیماری آرتروز را زیاد کردن می دهند.

عامل خطر دیگر جهت مبتلا شدن به آرتروز چاقی است که تاحدی به علت تحت فشار قرار گرفتن بیش از حد مفاصل در افراد چاق هست، ولی مطالعه تازه نشان می دهد که ارتباط میان چاقی و مبتلا شدن به آرتروز عمیق تر از صرفا فشار به مفاصل و یا استفاده زیاد از مفاصل است.

گروهی از محققان دانشگاه فناوری کوئینزلند و دانشگاه کوئینزلند جنوبی در استرالیا اخیرا ارتباط بین رژیم غذایی چرب و بیماری آرتروز را بررسی کردند. یین شیائو و لیندسی براون اساتیدی بودند که این گروه تحقیق را مدیریت کردند.

آرتروز با رژیم غذایی پرچرب ارتباط دارد

این مطالعه که نتیجه های آن در مجله journal Scientific Reports منتشر شد، نشان می دهد که داروهای آنتی اکسیدان و ضد کلسترول می توانند باعث کم کردن پیشرفت آسیب مفصلی ناشی از اسیدهای چرب موجود در مواد غذایی مانند روغن پالم و کره شوند.

در این مطالعه، محققان اثرات یک رژیم غذایی سرشار از اسیدهای چرب اشباع و کربوهیدرات های راحت را روی آرتروز بررسی کرد؛ این مولفه ها حاوی عنصرهای غذایی بود که معمولا در ‘جانک فود’ یا غذاهای کم ارزش (حاوی چربی و کربوهیدرات بالا) موجود است.

یک مطالعه تازه در نوع خود نشان می دهد بین مصرف چربی های حیوانی و زیاد کردن خطر مبتلا شدن به آرتروز ارتباط وجود دارد.

به گفته پروفسور شیائو، این مطالعه نشان می دهد که استفاده عمومی از مفاصل تاثیر کمتر و رژیم غذایی روتین تاثیر بیشتری در مبتلا شدن به آرتروز دارد.

بر اساس نتیجه های این مطالعه، یک رژیم غذایی حاوی 20 درصد چربی های اشباع شده است و کربوهیدرات های راحت تغییراتی مشابه آرتروز را در زانو به وجود آوردند.

آرتروز با رژیم غذایی پرچرب ارتباط دارد

بر این اساس، رسوب اسیدهای چرب اشباع شده است در غضروف با عوض کردن متابولیسم و تضعیف غضروف، آن را بیش از پیش در معرض آسیب قرار می دهد؛ همچنین به واسطه پیروی از رژیم غذایی سرشار از اسیدهای اشباع شده، تغییراتی در استخوان زیر مفصل مشاهده شد.

***جایگزین کردن چربی حیوانی با روغن نارگیل

مصرف طولانی مدت چربی حیوانی، کره و روغن پالم به نظر می رسد که موجب تضعیف غضروف می شود. ولی هنگامی که محققان اسید لوریک را جایگزین چربی حیوانی کردند متوجه یک تاثیر معکوس شدند. اسید لوریک چربی اشباع شده است و به ظاهر مفیدی است که معمولا در روغن نارگیل موجود است.

محققان بعد از جایگزینی چربی حیوانی با اسید لوریک در رژیم غذایی، متوجه کم کردن علائم تحلیل غضروف و سندرم متابولیک شدند که بر این اساس ظاهرا اسید لوریک اثرات محافظتی دارد.

اگرچه نتیجه های این مطالعه نیاز به تکرار و بررسی زیاد دارد ولی می تواند علت دیگری جهت پرهیز از رژیم غذایی حاوی کربوهیدرات و چربی اوج باشد.

واژه های کلیدی: آرتروز | ارتباط | بیماری | مطالعه | مبتلا شدن | رژیم غذایی | رژیم غذایی | مواد غذایی


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs